Доброго времени суток!!!
У меня проблема такая: ввожу данные свои, вроде все точно и правильно, но постоянно выдает ошибку, что, мол, The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your last name (family name/surname), and year of birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.
Что нужно вводить в поле Last Name ? Что означает “Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time. Please note that more entries may be selected on October 1, 2012 at noon (EDT), and we encourage you to keep your confirmation information to check again at that time to see if you have been selected.”
Понятно что анкета не выбрана. Но что означает вот эта запись “Please note that more entries may be selected on October 1, 2012 at noon (EDT), and we encourage you to keep your confirmation information to check again at that time to see if you have been selected.”
Підскажіть будласка що б це значило - я вводжу свої дані по лотереї ДВ-2013 і якщо зразу нажимаю ввод, воно мені каже що в мене якась помилка(що я щось невірно ввела); а якщо нажимаю cansel а тоді знову sambit то каже, що сесія time out.
Це неможливо, я вводжу свої дані а воно мені одне і те ж “he information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your last name (family name/surname), and year of birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page” Підскажіть, що воно в мене хоче, а можливо вони ще не дойшли до мене?
Дуже дякую за підсказку! Тільки я замість “І” ставила одиничку. На жаль результат негативний, але ще не жовтень, та й зрештою все що не робиться, робиться на краще. А на рахунок писати по російськи, ви мене вибачте, дуже надіюсь, що ви розумієте і по українськи. Мені важко писати по російськи, я зі Львова, і російської у нас не вчили, уже лекше по англійськи писати:). Успіху вам усім!